×

Afwassen

doe je natuurlijk bij Lot

 

Afwassen

doe je natuurlijk bij Lot

Afwassers gezocht


Werken bij Lot & de Walvis biedt jou een plekje in het meest relaxte restaurant in de haven van Leiden, binnen een gezellig en enthousiast team en dynamische werkomgeving. 

Klinkt dit als muziek in je oren? Dan ben jij degene die Lot mist!

Bel met Lot en haar collega's via telefoonnummer 071 763 03 83 of stuur een mail met motivatie naar werken@lotendewalvis.nl ter attentie van Bertus Friedhoff. 
 
×

Who's ready to walk these shoes?

 

Who's ready to walk these shoes?

Who's ready to walk these shoes?

Met het leukste seizoen van het jaar voor de deur, het terrasseizoen, kan Lot wel weer wat extra handjes gebruiken. Daarom zijn wij opzoek naar nieuwe toppers in de bediening. Ben jij energiek en een echte gastheer/vrouw en voel jij je helemaal thuis in ons concept, stuur dan jouw sollicitatie naar werken@lotendewalvis.nl

 
×

Lot zoekt zelfstandig werkend koks!

 

Lot zoekt zelfstandig werkend koks!

Gezocht zelfstandig werkend kok

Ben jij een echte vlammer in de keuken? Ben je energiek en optimistisch ook na een zware werkdag? Dan zijn wij misschien wel opzoek naar jou! 


Kennis en ervaring
Koks opleiding niveau 3/4
 
Vereiste persoonlijke eigenschappen
Creatief, initiatiefrijk, leergierig en flexibel
 
Belangrijkste verantwoordelijkheden en resultaatgebieden
Je streeft naar een topproduct en eindresultaat om trots op te zijn.

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende baan in een leuk team en een dynamische werkomgeving. Salariëring conform de horeca-CAO, afhankelijk van kennis en ervaring.

Salariëring wordt bepaald conform Horeca CAO
Heb je interesse in de functie? Wil je nog meer over ons weten kijk op www.dehorecagroep.nl. Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken om samen deze uitdaging aan te gaan. Stuur je sollicitatiebrief onder vermelding van Zelfstandig Werken kok, incl. C.V. naar Sophie Hadjidakis, werken@lotendewalvis.nl.

Mail dan jouw sollicitatie naar werken@lotendewalvis.nl